Vaskeægte nyhed! Prøv vores vaskehal

005

SofTecs er en helt ny måde at vaske bil på. Vi har skiftet de traditionelle vaskebørster, fremstillet af PE, ud med store bløde valser af syntetisk vaskeskind.

Traditionelle børster slides ved vask, og derved afsætter de spor på bilens lak, efter mange vask vil disse afsætninger medvirke til at bilens lak får et mat udseende, dette er ikke tilfældet med SofTecs, efter 50 vaske med SofTecshar lakken bevaret den helt samme glans som ny.

Undersøgelser fra ADAC – MOTORWELT (Tysk bilklub med over 10 millioner medlemmer) understøtter, at SoftTecs er den mest skånsomme bilvask af alle.

Teknik

SoftCarePro er en nyudvikling fra Europas største producent af bilvaskeanlæg, og repræsenterer den nyeste teknik med bl.a. FlexControl børstestyring, som automatisk vinkler børsterne efter bilens højde- og udformning og tilpasser børstetrykket individuelt.

Sammen med et nyt børstesystem opnås der tillige et forbedret vaske- og tørreresultat, og mindre risiko for at sidespejlene filtres ind i børstehårene og beskadiges.

Ved hjælp af frekvensomformere kører maskinen med variable hastigheder under vaskeprocessen, med deraf følgende reduktion i vasketiden.

010Lakforsegling

Vi tilbyder en vask med polering-og lakforsegling, som giver bilen et ekstra flot udseende og samtidig beskytter lakoverfladen bedre end nogensinde. Programmet indeholder en Eksklusiv vask, som er suppleret med et lakforseglings-program, som anvender 120 ml. specialvoks, der med maskinens børster poleres ned i bilens lak-overflade med en holdbarhed på 5-6 uger. I den mellemliggende periode kan kunderne som hidtil vælge et af vore andre standard vaskeprogrammer.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev